Ekologisuus

Mietitkö miten saisit vähennettyä kemikaalikuormaa kotona, ruuanlaitossa sekä ihonhoidossa?

Yksi laite ratkaisee nämä ongelmasi ja säästää sinulle vuodessa satoja euroja. 

Mitä jos voisit korvata pyykinpesu- ja huuhteluaineet pH vesillä? Samoin tiskikoneaineet, tiskiaineet ja yleispuhdistusaineet, meikinpoistoaineet? Sinulla olisi käytössä rasva-,  öljy- sekä proteiinitahrojen poistoon pH vesi ilman lisättyjä kemikaaleja. 

Samoin kasviksissa olevat öljypohjaiset torjunta-aineet irtoavat 11,5 pH vedellä turvallisesti. Eri pH vedet myös korostavat ruuan, kahvin sekä teen makuja, jolloin tarvittava mausteiden määrä on pienempi. 

Kauneusveden pH on 6,0 ja vastaa sadeveden pH:ta. Tämä vesi on todella toimiva ihonhoidossa sekä hiustenhoitoaineena. Eläinten turkin hoitoon tämä pH vesi soveltuu myös oivallisesti. Kasvit rakastavat tätä vettä. Lasi, peili ja ikkunapinnat kiillotat tällä vedellä hetkessä.

Todella hapan 2,5 pH vesi on toimiva suuvetenä, haavojen puhdistuksessa sekä kylpyhuone- ja muissa korkeaa hygieniaa vaativissa tiloissa sekä tavaroissa.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus hankkia mineralisoiva suihkufiltteri, jossa on Okinawan saarelta kaivettuja kuumien lähteiden mineraaleja. Saat ONSEN spa:n omaan kotiisi. Tämä luonnollisesti ionisoitu suihkuvesi tekee ihosta pehmeän. 

Iho on suurin elimemme, joten sitä kautta imeytyvät monet epäpuhtaudet sekä mm. kloori, jota Suomen hanavesi sisältää.

Lue lisää ja tilaa ilmainen e-kirja alla olevasta linkistä