Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

5D Healing tmi on henkilötietolain (523/99) 10 ja 24 §:n mukainen ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste.
Palvellaksemme sinua parhaiten keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Tämä tietosuojaseloste sisältää tietoa siitä, mitä keräämme, millaisin periaattein sitä käsittelemme, sekä millaisia oikeuksia sinulla on tietojasi koskien.

Käyttämällä verkkosivustoa tai palvelujamme, tilaamalla uutiskirjeen tai ottamalla meihin yhteyttä, hyväksyt, että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kun käyttäjä vierailee 5D Healing verkkosivustolla käyttäjän tietokone lähettää automaattisesti tiettyjä tietoja (esim. IP-osoite, selaintyyppi ja tieto siitä, mitä kautta käyttäjä tuli sivustolle), jotka tallentuvat verkkosivuston tarjoajan järjestelmään. Käyttäjä rekisteröityy myös evästeiden kautta.


REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Käyttäjän henkilötietoja käsitellään palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, markkinointiin, analysointiin, tilastointiin sekä palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen.

Suoramarkkinointiin tietoja käytetään vain voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT JA TIETOLÄHTEET:

Nimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Laskutus- ja maksutiedot, tilaustiedot, asiakaspalautteet, yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaukset, peruutustiedot,
Sivuston käyttäjän sähköpostiviestit, asiakaspalautteet
Sivuston käyttäjän luvat ja suostumukset
Käyttäjän käyttötiedot, kuten esimerkiksi linkkien klikkaaminen, sivut tai postaukset joilla vierailet, toimintojen ajankohta

Yhteydenottolomakkeen lähettänyt käyttäjä voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä ilmoittamalla siitä rekisterin pitäjälle.

MAKSULIIKENTEEN TIEDOT

Maksujen välitys toteutetaan laskulla, käteisellä tai MobilePay:llä. Asiakkaan verkkopankkimaksamisen tai luottokortin tiedot eivät tallennu yrityksen järjestelmiin vaan jäävät maksujenvälityksestä vastaavan yrityksen tietoihin.

HENKILÖTIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolisille tahoille. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä.

5D Healing verkkosivusto, palvelut tai sosiaalinen media saattaa sisältää linkkejä muille sivustoille tai sisältää sisältöä muilta sivuistoilta. 5D Healing ei vastaa niiden sisällöstä ja niiden sivustojen käyttö tapahtuu kyseisen sivuston oman tietosuojaselosteen mukaisesti.

Jotkin palvelimet, joilla tietojasi käsitellään, voivat sijaita EU/ETA-alueen ulkopuolella, mutta muutoin emme luovuta henkilötietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYS

Käyttäjän tiedot tuhotaan, kun se ei ole enää tarpeellinen käyttötarkoitusta varten. Säilytämme tietojasi vain niin pitkään, kun se on asiakkuuden kannalta tarpeellista tai laki vaatii.

Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa. Järjestelmän tietoihin pääsee käsiksi vain ennalta määritelty henkilö.


TARKASTUS- JA OIKAISUOIKEUS

Henkilötietolain 26§ mukaisesti käyttäjällä on oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella 5D Healing tmi, Fredrikinkatu 14, 01200 Helsinki. Tarkastuspyynnön toteuttamisessa suositellaan käytettävän tietosuojavaltuutetun internet-sivuilta saatavaa lomaketta.
Tarkastuspyynnössä tulee olla maininta, että pyyntö koskee 5D Healing asiakasrekisterin rekisteritietoja. Jos tiedoissa on virheitä, käyttäjä voi esittää rekisterin yhteyshenkilölle virheen korjaamista koskevan pyynnön. Oikaisupyyntö tulee tehdä kirjallisesti. Pyynnössä tulee perustella ja yksilöidä tarkasti, mitä tietoa vaaditaan korjattavaksi, mikä käyttäjän mielestä on oikea tieto ja miten korjaus pyydetään tekemään.
Yritys ei tarkista käyttäjän antamien henkilötietojen oikeellisuutta. Käyttäjä voi muuttaa, täydentää ja poistaa tietojaan jokaisen sähköpostikirjeen lopussa olevien linkkien kautta tai kirjautumalla palveluun. Palvelun käyttöä koskevat tiedot eivät ole käyttäjien käytettävissä.

YHTEYSTIEDOT TIETOSUOJA-ASIOISSA:

Rekisterin ylläpitäjä:

5D Healing Y-tunnus 3110553-4

Fredrikinkatu 14, 00120 Helsinki

Rekisterin hoitaja:

Minna-Maaria Aholainen 5dhealingtmi@gmail.com