Uuden ajan liiketoiminta mahdollisuus

Uusi tapa tehdä liiketoimintaa

Auttamalla muita autat itseäsi matkalla kohti vaurautta.

Tekijänä saat itse päättää milloin, missä ja kenen kanssa työskentelet. Saat kansainvälisen jälleenmyyntioikeuden tuotteiden oston yhteydessä, joka ei velvoita sinua mihinkään. 

Pääset rakentamaan omaa taloudellista tarinaasi uusiksi oman näköisellä tavallasi, hyödyntäen sosiaalista mediaa sekä yhdistäen siihen mahdollisesti muitakin eri tapoja. 

Uskon 80/20 sääntöön myös liiketoiminnassa. 80 % menestyksestä tulee henkilökohtaisesta kehittymisestä ja 20 % strategisista valinnoista. 

Yhteisö

Liity osaksi heimoa, jossa tuetaan ja iloitaan toisten menestyksestä. Täällä arvostamme toistemme uniikkia osaamista ja rakennamme vauraampaa, kansainvälistä uuden ajan tekijöiden joukkoa. 

Sinulla on mahdollisuus osallistua 2 x kuukaudessa zoomeihin sekä järjestämme myös live-tapaamisia sekä erilaisia tapahtumia mm. retriittejä.

Yhdessä olemme enemmän!

Patentoitu palkkiomalli

Online-business on koko ajan kasvava liiketoiminta-ala. Suosittelemalla japanilaisia high-tech tuotteita, saat palkkion kun sinun kauttasi uusi asiakas tekee tilauksen. 

Patentoitu palkkiomalli tarkoittaa sitä, että jokaista myytyä tuotetta kohtaan on jaettavissa tietty summa palkkioita. Tämä summa on jaettu 8 osaan, eli pisteeseen.

Riippuen mihin palkkiomallin tasolle sijoitut, sinulle maksetaan siinä suhteessa palkkiota. Myynnin tehneelle itsenäiselle jälleenmyyjälle maksetaan aina ensin ja jos 8 pisteen sisällä riittää jaettavaksi vielä ylälinjaan, tällöin myös he saavat palkkioita. 

 Tämä patentoitu palkkiomalli takaa, että pisimpään mukana olleet jälleenmyyjät eivät hyödy heidän alapuolellaan olevien kovasta työstä kuin tiettyyn pisteeseen asti ja sinulla on mahdollisuus mennä oman sponsorisi ohi palkkioissa. 

Haluan kuulla lisää:

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä