Ionisoitu vesi


Vesi-ionisaattori tekee omasta hanavedestäsi elävää, alkalista (emäksistä) ja antioksidanttista vettä, joka sisältää molekulaarista vetyä. Molekulaarinen vety on selektiivinen antioksidantti, joka poistaa kehosta haitallisia vapaita radikaaleja. Tämä auttaa kehoa palautumaan kohti omaa luonnollista, neutraalia tasapainoista tilaa. Vety on maailmankaikkeuden yleisin alkuaine sekä molekyylirakenteeltaan kaikkein pienin alkuaine.

Vesi-ionisaattorin käytöllä pystyt vähentämään kemikaalikuormaa arjessa. Alkalisen ja ionisoidun veden nauttimisen lisäksi voit hyödyntää eri pH-vesiä mm. siivouksessa, pyykinpesussa ja ruuanlaitossa sekä kauneuden hoidossa.


ERW-VESI (ELECTROLYZED REDUCED WATER)

Elektrolyysissä veden läpi johdetaan sähköä, jonka seurauksena vesimolekyylit H2O hajoavat hydroksidi- ioneiksi (OH-) ja vetyioneiksi (H+). Elektrolyysi lisää veteen molekulaarista vetyä, joka liukenee kehossa läpäisten kudokset, solukalvot ja jopa veriaivoesteen.

Vety mm. vähentää oksidatiivista stressiä (tila, jossa elimistön vapaiden radikaalien ja antioksidanttien tila on epätasapainossa), tulehdusta ja solukuolemaa sekä stimuloi energia-aineenvaihduntaa.


JUOTAVAKSI JA RUOAN LAITTOON

Neutraali vesi pH 7.0: Vauvoille ja pikkulapsille, lääkkeiden ja lisäravinteiden oton yhteydessä sekä monisairaille ennen ionisoidun veden käytön aloittamista. Tämä on filtteröityä vettä, ei sisällä molekulaarista vetyä.

Vesi, jonka pH on 8.5–9.5: Alkalinen vesi juotavaksi, tuo myös ruuanlaitossa sekä kahvissa maut paremmin esille. Sisältää molekulaarista vetyä, joka haihtuu 48 h kuluessa. Terapeuttinen annos vähintään 500 ml kerralla.

KAUNEUSVESI

Kauneusvesi pH 6.0: Ihon ja hiusten hoitoon, kasveille, ruuan pakastukseen, lasipintojen puhdistukseen ja siivoukseen. Vastaa sadeveden pH:ta.

SIIVOUS JA HYGIENIA

11.5 pH vesi poistaa öljypohjaisia tahroja ja likaa, erinomainen siivouksessa sekä kasvisten ja vihannesten öljypohjaisten torjunta- aineiden poistossa. Tätä vettä voi käyttää myös pyykinpesuaineen tilalla. Sopii myös öljypohjaisen meikin poistoon.

2.5 pH veden desinfioiva ominaisuus perustuu myrkyttömään alikloorihapokkeeseen, jonka kone valmistaa tislatun veden ja suolan yhdistelmäliuoksesta. Tätä vettä voi käyttää mm. haavojen, ihottumien ja silmätulehdusten hoitoon. Samoin voit desinfioida hedelmät ja vihannekset. Toimii hyvin proteiinitahroihin, joten on sen ansiosta myös erinomainen siivouksessa.